Yritys

Tälläri Oy:lle tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, asiakastyytyväisyys, laatu ja tehokkuus.
Placeholder

Veikko Södö perusti Tälläri Oy:n vuonna 1986 Kuivaniemelle. Yritys ottikin välittömästi hoitaakseen suurehkoja rakennusurakoita enimmäkseen Kuivaniemellä ja sen lähikunnissa. Vuosien saatossa tärkeimpiä työnantajia ovatkin olleet kunnat ja julkishallinnolliset järjestöt mutta myös yksityiset ovat huomanneet yrityksen vakaan ja ammattitaitoisen otteen rakentamiseen.

Yksi perusarvoistamme onkin laatu, jonka vaaliminen on meille kunnia-asia. Korkean asiakastyytyväisyyden turvin maineemme onkin kiirinyt asiakkaalta toiselle, joka on perusedellytys yrityksen jatkumolle. Työn tehostamisella pyrimme hoitamaan projektin kuin projektin mahdollisimman jouhevasti ilman ongelmia, yrityksen omistajien aktiivinen osallistuminen takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Myös turvallisuus on tärkeässä roolissa rakennuksilla, missä vahinkoja pyritään minimoimaan ja ennaltaehkäisemään järkevillä ja realistisilla työmaasuunnitelmilla ja työkohdesuunnitelmilla.

  • Perustettu vuonna 1986 Kuivaniemelle
  • Laadukasta toimintaa yli kaksi vuosikymmentä
  • Vuonna 2009 perustettiin sivukonttori Ouluun

Vuonna 2007 Kuivaniemen Nesteen huoltoasema siirtyi yrityksen omistukseen, joka toimii tällä hetkellä Tälläri Oy:n tytäryhtiönä, ja jonka toimitusjohtaja on Veikon vaimo Eija. Vuonna 2009 Tälläri Oy perusti sivukonttorin Ouluun, missä mahdollisuuksia on huomattavasti enemmän kuin maakunnissa.

Henkilökunta

John Jones

Veikko Södö - Toimitusjohtaja

Veikolla on vuosikymmenten kokemus rakentamisesta. Ammattitaidolla hoituu niin saneeraus kuin uudenkin rakentaminen.